K výrobě škvařeného sádla používáme pouze hřbetní sádlo od našeho malochovatele z Veltrus. Škvaříme ho na páře na nízkou teplotu po několik hodin, aby bylo hezky voňavé. Vydrží i vysoké teploty, proto je skvělým pomocníkem do vaší kuchyně.
K výrobě škvařeného sádla používáme pouze hřbetní sádlo od našeho malochovatele z Veltrus. Škvaříme ho na páře na nízkou teplotu po několik hodin, aby bylo hezky voňavé. Vydrží i vysoké teploty, proto je skvělým pomocníkem do vaší kuchyně.
Složení:
Škvařené hřbetní sádlo.
Hmotnost: 260 g, balení ve sklenici.
Skladování: Skladujte při teplotě do 5 °C. Po otevření skladujte v chladničce.
Trvanlivost: uvedena na výrobku, standardně 1,5 - 2 měsíce
Načítám data ...