Prémiová paštika pro náročné labužníky. Husí játra macerujeme 48 hodin v červeném víně z Bordeaux. Necháme je pěkně uležet, abychom je pak mohli pomalu pošírovat v původním nálevu z vína. Aby chuť vína opravdu vynikla, dostane při plnění ještě želé přikrývku z vína z Bordeaux. Díky tomu husí paštika získá charakteristickou rudou strukturu.
Naše Husí paštika Bordeaux získala prestižní ocenění Great Taste. Ochutnejte a uvidíte proč.
Jak servírovat? Pro důležitou či náročnou návštěvu není lepšího pohoštění nežli poctivá prémiová husí paštika s chutí Bordeaux. Servírujte ji na opečený toust, doplňte čerstvě nasekanou pažitkou a chybu neuděláte, když ji budete zapíjet silnějším červeným vínem. Lahodnou chuť podtrhne hroznové víno. Husí paštika se hodí nejen pro výjimečnou příležitost nebo chvilku oddechu, ale i kdykoliv během dne jako rychlá svačinka, lehký oběd i pozdní večeře.
Doporučujeme k paštice vyzkoušet některé z našich chutney.