Francouzská specialita s vysokým obsahem domácího kachního masa. Kachnu konfitujeme několik hodin s červeným vínem a maso pak ručně natrháme. Vše smícháme s okurčičkami a zjemníme výpekem z kachny. Nakonec masovou skleničku zalijeme trochou kachního sádla. Až ochutnáte, poznáte, proč má tahle francouzská delikatesa v lednici své čestné místo.
Naše Kachní rillettes získalo prestižní ocenění Great Taste. Ochutnejte a uvidíte proč.
Jak servírovat? Kachní rillettes je delikátní pochoutka k jakékoliv příležitosti. Ať už hledáte rychlé pohoštění, kterým neurazíte, nebo si jen chcete dát něco dobrého, jste tu správně. Rillettes si nejlépe vychutnáte na dozlatova opečeném chlebu s jemně nakrájenými okurčičkami, karamelizovanou cibulí nebo brusinkami. Ačkoliv je kachní rillettes pečený s červeným vínem, paradoxně skvěle ladí s vínem bílým.
Jako doplněk můžete vyzkoušet také některé z našich chutney.