Vepřový rillettes
Vepřový rillettes z libového vepřového masa. Maso pečeme podlité bílým ...
Na přípravu našeho dokonalého rillettes nespěcháme. Maso konfitujeme tak dlouho, dokud se nerozpadne. Někdy i deset hodin. Pak ho ručně natrháme, smícháme s pečlivě vybranými surovinami, zjemníme tajnými ingrediencemi a naplníme do skleniček, aby se chutě pěkně uležely.
Protože rillettes připravujeme tím nejpoctivějším způsobem, zasloužili jsme si známku výjimečné kvality. Světově uznávané ocenění Great Taste získalo naše Vepřové rillettes s českými jablky i Kachní rillettes s výpekem.
Fantastická masová pomazánka má měkkou, hladkou texturu, proto se dobře roztírá. Je výborná k snídani, jako předkrm, lehký oběd i famózní večeře. Buďte jako Francouzi – dejte si rillettes kdykoliv vás napadne. Nejlepší je samotný na křupavém chlebu nebo na rozpečené bagetce. A bude ještě lepší, když si ho doladíte – nakládané okurčičky, karamelizovaná cibulka, brusinky nebo sklenka vína. To už necháme na vás.
Vepřový rillettes z libového vepřového masa. Maso pečeme podlité bílým ...
Francouzská specialita s vysokým obsahem domácího kachního masa. Kachn ...
Načítám data ...